Wie ben ik?

Wie ben ik (en wat)?
Dat is eigenlijk een filosofische vraag, maar ik zal hem hier praktisch invullen, zodat je een beeld hebt van mijn achtergrond.
Enkele feitjes dus…
Mijn opleiding is a&o psycholoog.
Ik werk parttime als redacteur bij NEVI.
Daarnaast ben ik actief in wisselende kunstzinnige, creatieve en spirituele projecten – als schrijver, illustrator, vocalist, performer en trainer.
Ik ben geboren in het schone jaar 1964 te Rotterdam en woon sinds 1987 in Den Haag. En binnenkort in Rijswijk, want mijn twee katjes en ik gaan samenwonen met mijn vriend en zijn kat. Dat wordt nog een heel avontuur, vooral de combinatie van de katjes dan.

Over dit blog… hier komt zo’n beetje alles aan de orde wat mijn aandacht heeft. Vooral de onderwerpen met een creatieve en kunstzinnige invalshoek. Wat de spirituele projecten betreft, de laatste tijd ben ik (opnieuw) bezig met het praktische vraagstuk: hoe kan ik afstand nemen van de consumptiemaatschappij en de versnelling van het Westerse leven, en meer ruimte besteden aan er gewoon ‘zijn’. Daar zal ik op dit blog ook het een en ander over publiceren. Hoewel dat meer ter sprake zal komen op mijn Soefiblog:
https://hoffelijkheid.wordpress.com/

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s